DOKUMENTATION

M i l l a

LÆGEEXAM. KOSMETOLOG & MASSØR

Om Milla


Velkommen til Millas verden af velvære. Mit navn er Camilla Walther Funch og mit kælenavn siden barndommen er Milla; deraf forretningens navn. Jeg er uddannet lægeeksamineret kosmetolog og massør med speciale i hudpleje. Jeg har 10 års praksiserfaring fra branchen i Nordsjælland, og endvidere har jeg som lærer på kosmetologuddannelsen haft ansvaret for at uddanne flere end 200 kosmetologer i Nordsjælland.


Desuden er jeg uddannet vippeteknikker fra Lashbar og jeg har diplom for gennemførte kurser i intimvoks fra WaxXXX, kursus i CND Shellac, elektrokosmetik (Dulac), selftan kursusfra Vita Liberata, Expert Status i Dermalogicas koncept, selftan kursus fra Vita Liberata samt uddannet i Hotstone massage.


Min viden og erfaring bruger jeg hos Milla Wellness til at skræddersy og sikre, at du får den perfekte behandling, hvad enten det er kropsterapi, massage eller din hud, der skal plejes og forkæles. Det er det synlige resultat og din oplevelse af forandring, der er essentielt.


Mit fokus er, at du er i centrum og at enhver behandling er unik og tilpasset lige præcis dig. Dette opnås gennem åben dialog samt via min professionelle indsigt. Jeg arbejder kun med produkter, der sikrer en resultatorienteret, forebyggende, regenererende, opbyggende eller vedligeholdende   effekt.  Dette selvfølgelig uden at gå på kompromis med ingrediensernes ophav, bæredygtighed og sundhedsmæssige ansvarlighed.


Mine produkter er rene og deres styrke stammer fra de naturlige ingredienser og essentielle olier de er skabt af. Mit værdigrundlæg bygger på sundhed, bæredygtighed og respekt for naturen, og dette forsøger jeg også afspejle i min klinik – det er ikke kun hvad der findes i produkterne, men også hvad der er udeladt, som er vigtigt for mig.


Klinikken ligger i hyggelige, private omgivelser imellem Frederiksværk og Liseleje, og jeg satser på at have åbent på fleksible og skæve tidspunkter af dagen. Disse varierer fra uge til uge, men som udgangspunkt stræber jeg imod at have faste ugedage inklusive weekender. Se mere i min bookingkalender øverst >>


Jeg bruger primært det græske mærke KORRES; ansigtspleje til alle aldre, tilstande og behov. Naturligvis uden parabener. Produkter baseret på unikke og luksuriøse aromatiske og plantebaserede formler - og ingen af produkterne er tilsat kunstig parfume.


Hvis du vil din hudproblemer til livs, kræver det også lidt “hjemmearbejde” i form af daglig rens og fugt samt ugentlig peeling – dette ligegyldigt hvilket mærke du ønsker at bruge. Vejledning i dette får du selvfølgelig også af mig i klinikken.


Du kan parkere gratis og nemt lige foran klinikken. Jeg har venterum, men det er yderst sjældent at der er ventetid, men mindre du kommer meget for tidligt ,-)


Jeg glæder mig til at forkæle dig. De skønneste hilsner fra Milla


 


 
Læs Melissa | Dianes anbefalinger og erfaringer med KORRES produkter her    Eksempler på effekten af lash lift (d. 12. august 2018)

Eksempler på effekten af eyelash extentions (d. 7. og 8. august 2018)

Copyright @ All Rights Reserved