KROP & AFSTRESNING

M i l l a

LÆGEEXAM. KOSMETOLOG & MASSØR

HårfjerningMilla tilbyder de fleste former for hårfjerning og voksbehandlinger, fx Brazilian & Hollywood


   Intimvoks kvinder Kr. 395,- (60 min.)

   Intimvoks mænd Kr. 395,- (60 min.)

Voksbehandlingen udføres med produkter som er yderst skånsomme og reducerer smerte. Det anbefales, at man vokses ca. hver 4. uge. Hårene skal være mindst 0,5 cm. lange for at kunne vokses. Under behandlingen vejledes der om pleje og efterbehandling.

 

 

 

 

Kropsmassage kr. 450,- (60 min.)

 

 

 

 


Hotstone massage kr. 450.- (60 min.)'


Hotstone massage er en oprindeligt indiansk massage form, hvor opvarmede lavasten masserer kroppen med rolige, afstressende bevægelser. Varmen fra stenene trænger dybt ind i musklerne og nærmest smelter myoser og spændinger væk. Hotstone massagen har en vidunderlig indvirkning på både fysikken og psyken - en behandling, der er helt igennem er balsam for krop og sjæl.

     Meridianmassage

 

Meridianmassage er en avanceret massageform, der kombinerer tryk på akupunkturpunkterne med et fokus på kroppens meridianbaner i et komplekst samspil med kroppens egen hedbredelsesevne og massørens intuitive evne til forløse hændernes helbredende evner.

 

Stimulering af meridianbanerne understøtter din naturlige vitalitet, forhindrer sygdom, frigiver ny energi og måske vigtigst af alt: Frigør spændinger, reducerer stress og åbner for de positive energier, der kan understøtte en indre ro og et mere åbent sind. Med andre ord velvære kombineret med et styrket kredsløb og genfundet balance imellem din krop og din sjæl.

 

Meridianmassage er moderne og organiseret massageform, der praktisk integrerer gammel kinesisk medicin og kredsløbslære, som en forlængelse af traditionel hands-on healende kropsmassage. Der  fokuseres på Qi, som flyder inden for vores meridianer. Qi (udtales "chee") er et kinesisk ord, der oversættes som "energi" og “åndedræt.” Alt liv afhænger af Qi, alt liv stammer fra Qi. Vi kan ikke se Qi direkte, men vi er helt afhængige af det. Uden Qi er der intet liv. Qi flyder gennem hele kroppen. 

 

En flod er en god måde at forstå meridianerne på: Qi flyder i meridianer. Meridianer bevæger sig i kroppen langs armene, benene og ned ad ryggen, brystet og maven. Der er tolv vigtigste meridianer. Hver navngivet meridian findes på både venstre og højre side af kroppen. Selvom de har separate navne og tydeligt identificerede veje, er alle meridianerne forbundet med at danne et web af Qi, der strømmer gennem hele kroppen. Meridianer er unikke for kinesisk medicin. Meridianmassage bruges som grundlag for lokalisering og behandling af energiske ubalancer.

 

Meridianmassage

Introduktionstilbud i hele september måned:

 

Kr. 350.-

(60 minutter)

Copyright @ All Rights Reserved