KROP & AFSTRESNING

M i l l a

LÆGEEXAM. KOSMETOLOG & MASSØR

Hårfjerning


 
Milla tilbyder de fleste former for hårfjerning og voksbehandlinger, fx Brazilian & Hollywood


- Intimvoks kvinder Kr. 395,-

- Intimvoks mænd Kr. 395,-

Voksbehandlingen udføres med produkter som er yderst skånsomme og reducerer smerte. Læs mere om intimvoks og få svar på dine spørgsmål nederst på denne side.

 

 

 

 

Kropsmassage kr. 450,- (60 min.)

 

 

 

 

 

Hotstone massage kr. 450.- (60 min.)'

 

Hotstone massage er en oprindeligt indiansk massage form, hvor opvarmede lavasten masserer kroppen med rolige, afstressende bevægelser. Varmen fra stenene trænger dybt ind i musklerne og nærmest smelter myoser og spændinger væk. Hotstone massagen har en vidunderlig indvirkning på både fysikken og psyken - en behandling, der er helt igennem er balsam for krop og sjæl.

     Meridianmassage

 

Meridianmassage er en avanceret massageform, der kombinerer tryk på akupunkturpunkterne med et fokus på kroppens meridianbaner i et komplekst samspil med kroppens egen hedbredelsesevne og massørens intuitive evne til forløse hændernes helbredende evner.

 

Stimulering af meridianbanerne understøtter din naturlige vitalitet, forhindrer sygdom, frigiver ny energi og måske vigtigst af alt: Frigør spændinger, reducerer stress og åbner for de positive energier, der kan understøtte en indre ro og et mere åbent sind. Med andre ord velvære kombineret med et styrket kredsløb og genfundet balance imellem din krop og din sjæl.

 

Meridianmassage er moderne og organiseret massageform, der praktisk integrerer gammel kinesisk medicin og kredsløbslære, som en forlængelse af traditionel hands-on healende kropsmassage. Der  fokuseres på Qi, som flyder inden for vores meridianer. Qi (udtales "chee") er et kinesisk ord, der oversættes som "energi" og “åndedræt.” Alt liv afhænger af Qi, alt liv stammer fra Qi. Vi kan ikke se Qi direkte, men vi er helt afhængige af det. Uden Qi er der intet liv. Qi flyder gennem hele kroppen. 

 

En flod er en god måde at forstå meridianerne på: Qi flyder i meridianer. Meridianer bevæger sig i kroppen langs armene, benene og ned ad ryggen, brystet og maven. Der er tolv vigtigste meridianer. Hver navngivet meridian findes på både venstre og højre side af kroppen. Selvom de har separate navne og tydeligt identificerede veje, er alle meridianerne forbundet med at danne et web af Qi, der strømmer gennem hele kroppen. Meridianer er unikke for kinesisk medicin. Meridianmassage bruges som grundlag for lokalisering og behandling af energiske ubalancer.

 

Meridianmassage

Introduktionstilbud i hele september måned:

 

Kr. 350.-

(60 minutter)

Er du også træt af røde knopper, indgroede hår og stubbe, dagen efter at du har barberet bikinilinjen eller er blevet intimbarberet? Ja, så er brazil intimvoksning helt sikkert noget for dig!

 

Behandlingen efterlader din hud blød og hårfri i en lang periode. Og ja, Milla Wellness kan fjerne det hele – også “længere nede/inde.”

 

Milla har en sikker, erfaren hånd, og sætter en ære i, at alle kunder føler tryghed. Behandlingen foregår er i et helt lukket rum. Ingen forstyrrer, og du vil ikke føle dig blottet.

 

Årsagerne til intim hårfjerning er forskellige – gener efter barbering, ønske om at være hårfri, overraskelse til manden eller fordi det skal være nemt at holde miljøet “down there” rent. Nogen vil have fjernet det hele eller have en stribe ladt tilbage, andre ønsker bare at få “rettet til”.

 

Jeg starter med at lægge en varm, blød voks på områderne. Selve voksen, som hærder, bliver fjernet med en hurtig, nænsom hånd, og huden efterlades let varm – ingen sår eller ubehag. Huden er herefter hårfri og blød i en lang periode.

 

Ordbog og FAQ:

 

Hvem får intime voksbehandlinger? Kvinder fra omkring de tyve og op – ja helt op i tresserne. Så denne behandling er ikke kun for de unge!

 

Brazillian: Brasiliansk betyder fjernelse af en del af kønsbehåringen, hvor der levnes en smal stribe eller trekant af hår foran. Denne voksning inkluderer labia pudenti (skamlæberne) og området, der strækker sig til endeballerne.

 

Californian: Ved denne type behandling fjerner vi en del af kønsbehåringen med voks. Der er tale om en meget høj bikini voksbehandling, hvor der skabes en smal linje af kønshår centralt i en lodret stribe. Er særlig velegnet til at bære sammen med smalle bikinier med tynde stropper.

 

Hollywood: I takt med, at der de senere år er kommet mere fokus på hygiejne og personlig kropspleje, er populariteten omkring intimvoks steget kraftigt. Mange nyder i dag den lækre, glatte, rene følelse ved at være helt bar. Hollywood betyder den totale fjernelse af kønsbehåringen med voks.

 

Hvornår kan det gøres? Altid – dog skal hårene være 3-4 mm lange. Det interval, som passer de fleste bedst, er med 4 ugers mellemrum. Hvis du har fået menstruation – så brug tampon. Så er der ingen problemer med at få behandling. Tørbørst huden dagen før. Så mindskes risikoen for indgroede hår.

 

Kontakt mig endelig, hvis du har andre spørgsmål.   /Milla

Copyright @ All Rights Reserved